Nieuws

10-01-2019
Toevoeging aan ons Medisch Team!

Per januari is Ingeborg Rallo-Hessels, specialist ouderengeneeskunde in ons Medisch Team gestart. Welkom!

Lees meer

04-12-2018
Verenso congres November 2018

We waren weer aanwezig op het najaarscongres in Den Bosch! Samen met de kokosnoten van CocoLoco, hebben we de zaal veroverd. Onze nieuwe recruiter Amber Schoenmakers was ook aanwezig, die al gelijk een aantal artsen heeft binnengehaald. Zie de foto’s voor een sfeerimpressie.    

Lees meer

22-05-2018
Verenso Congres 2018

Onze dagelijkse praktijk staat bol van de dilemma’s in de zorg en behandeling van onze patiënten. Dit keer hebben we ervoor gekozen om specifiek te kijken naar de psychogeriatrische patiënt in al haar facetten. Wat ons specialisten ouderengeneeskunde kenmerkt is onze holistische benaderingswijze, maar dat betekent niet dat onze dag niet bol staat van het […]

Lees meer

28-03-2018
Volop vacatures bij GeriCall!

GeriCall heeft weer plaats voor enthousiaste artsen. Met ondersteuning van onze Specialisten Ouderengeneeskunde (S.O.) en goede arbeidsvoorwaarden kan je flexibel en zelfstandig vanuit huis ANW diensten draaien als spoedarts voor de bij ons aangesloten verpleeghuizen in jouw eigen omgeving in de provincie Noord- of Zuid Holland.

Lees meer

26-02-2018
Flora Explora; onze nieuwe tropenarts!

Al ruim vijftien jaar wilde ik als tropenarts in Afrika werken. Inmiddels heb ik het laatste half jaar van mijn opleiding tot Arts Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde voltooid.

Lees meer

06-02-2018
GeriCall pitched op VWS congres

GeriCall heeft afgelopen vrijdag hun pilot voorstel 1,5 lijnsdiensten verdedigd in Nieuwegein voor een jury van VWS, clientvertegenwoordigers, zorginkopers, journalisten en afgevaardigden van Verenso.

Lees meer

06-01-2018
GeriCall organiseert workshop 1,5 lijnsdiensten voor huisartsen

Tijdens deze bijeenkomst gaan we graag met jullie in gesprek omtrent de praktische zaken van onze diensten in de 1,5 lijnszorg. Met onze diensten willen we ouderen met complexe problematiek zo goed mogelijk bedienen, bijvoorbeeld door het aanbieden van crisisopnames in verpleeghuizen.

Lees meer

30-11-2017
Verenso Congres 2017

Afgelopen november hebben we goed vertegenwoordigd op het Verenso congres gestaan! Inclusief ijskar!

Lees meer

06-03-2016
GeriCall artsen verleggen grenzen

De Africa Classic sponsortocht voor Amref Flying Doctors Nathalie van Herwaarden, basisarts bij GeriCall: Ik werk al ruim twee jaar met veel plezier bij GeriCall, een bedrijf dat zich inzet voor medische diensten in de ouderenzorg.

Lees meer

06-04-2015
Verenso Voorjaarscongres 2015

GeriCall op het voorjaarscongres van Verenso met als onderwerp Advance Care Planning, waar staatssecretaris Van Rijn een toespraak hieldt over z’n meerjarenaanpak van de ouderenzorg “Waardigheid en trots, Liefdevolle zorg”, zie ook deze link en de video met onze stand erin en schilderijen ..:-)

Lees meer