GeriForce - Onze innovatieve kracht achter optimale ouderenzorg.

Een allround online platform dat gebruik maakt van moderne ICT en AI-technologieën om zowel acute als preventieve zorgdiensten intern en extern te organiseren, dat is GeriForce.

GeriForce: wat is dit platform nu precies?

Toen GeriCall ruim tien jaar geleden begon, werd al snel duidelijk dat telefonie centraal moest staan. De zorgmedewerker moet via een vast nummer (uniek per locatie) GeriCall kunnen bereiken, zodat men niet in een wachtrij komt of een specifieke toets moet indrukken. Om te weten met welke arts het systeem moest doorverbinden, werd GeriForce opgezet. Hoe makkelijk is het echter, als we de planning van deze artsen dan ook in het platform zouden zetten, zodat het niet op twee plekken ingevoerd of aangepast moest worden?

De volgende stap was dat de artsen hun beschikbaarheid konden opgeven in GeriForce, zo werd het voor de planning nog makkelijker en kan er zelfs gedeeltelijk automatisch gepland worden.

Na verloop van tijd kregen ook de artsen van de zorginstellingen toegang tot het platform, waar inmiddels onze artsen hun consulten registreerden. Hiermee werd GeriForce een realtime overdrachtsysteem.

Maar hoe zit het dan indien GeriCall niet alle ANW-diensten vervuld?

Heel simpel, dan kan tegenwoordig het secretariaat van betreffende zorginstelling zelf hun eigen artsen inplannen in GeriForce. Deze planning sluit naadloos aan op die van GeriCall. De verpleegkundige belt 24/7 hetzelfde nummer, ze krijgt dan een arts van de eigen instelling aan de lijn, of een arts van GeriCall!

Ok en wordt het platform met regelmaat geupdate?

Zeker! GeriCall heeft een dedicated team van ruim tien fulltime IT’ers, bestaande uit zowel front-end, back-end als fullstack developers.

Sorry?

Simpelweg gezegd heeft elke IT’er binnen GeriCall zijn of haar eigen taak, of dit nu gaat over de lay-out / voorkant van het platform of juist meer bezig is met de code onder de motorkap. Op deze manier blijft het werk goed verdeeld en zorgt men gezamenlijk voor een naadloos werkend platform.

What else?

Uiteraard zitten er nog veel meer functies in GeriForce en wordt het platform wekelijks uitgebreid met nieuwe functies;  van personeelswerving en -onboarding tot scholing, planning, telefonie, videobellen, triages, managementrapportage/dashboarding, administratie en facturatie, GeriForce biedt een breed scala aan functies.

Ontworpen en voortdurend geoptimaliseerd door GeriCall zelf, is GeriForce een modulair opgebouwd platform dat de frontlinie van hightech innovatie in de ouderenzorg vertegenwoordigt.

Het is als het ware het digitale hart- en bloedvatenstelsel van GeriCall. Het faciliteert alle zorgprocessen in de ouderenzorg op een efficiënte manier, waardoor gebruik van meerdere systemen en foutgevoelige Excel-bestanden met versienummers overbodig is. Onze ultieme ambitie is om met GeriForce patronen in de ouderenzorg te herkennen en op basis daarvan preventieve zorg te faciliteren.

Het doel?

Zoveel mogelijk ouderen een betere gezondheid bieden – en daarmee een betere kwaliteit van leven. Ontdek hoe GeriForce de ouderenzorg herdefinieert. Wij bieden GeriForce graag aan u aan, met of zonder onze artsen. Heeft u interesse? Neem contact met ons op via de contactpagina!

GeriForce: Innovatieve kracht achter veranderende ouderenzorg
Samen werken aan een betere zorg voor ouderen
Benieuwd wat GeriCall voor jouw organisatie kan betekenen?