Academy sessie najaar 2023

Academy sessie najaar 2023

Datum: 29 november 2023

Terugblik op de GeriCall Academy sessie najaar 2023

Er was een mooi programma opgezet waar kennis, innovatie en verbinding centraal stonden. En… uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De kennis sessie was net zoals de vorige editie geaccrediteerd.

De avond werd geopend door Jeff Lafranca met de laatste update over GeriCall. Daarna werd door Dr. H.J. (Jet) van Esch een presentatie gegeven over “Praktische aandachtspunten in de laatste Levensfase”.

Na de keynote presentatie was het tijd voor de interactieve parallelsessies in verschillende zalen, variërend van hands-on workshops zoals een “workshop hechten” door Stefan de Vroome en “Behandeling van epistaxis” door Niels Langhout. Maar ook kennissessies over “Complexe (psycho) geriatrische zorg in de eerste lijn” door Sangeeta Gahar en “Lage luchtweginfecties” door Alain van Schijndel. Ook was er ruimte voor discussie en brainstormen onder begeleiding van Astrid van Hattem; “Samenwerking en verantwoordelijkheden in de dienst”

Tot slot was er een gezellige afsluiting met een quiz en een borrel.

We willen iedereen bedanken voor hun deelname en gezelligheid die bijdroeg aan deze energieke en leerzame dag. Jullie enthousiasme en inzet maken evenementen zoals deze tot een groot succes!

Laten we samen blijven leren, groeien en innoveren!