Academy sessie voorjaar 2024

Academy sessie voorjaar 2024

Datum: 30 september 2024

Terugblik op de GeriCall Academy sessie voorjaar 2024

Er was een mooi programma opgezet waar kennis, innovatie en verbinding centraal stonden. En uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De kennissessie was net zoals de vorige editie geaccrediteerd.

De avond werd geopend door Jeff Lafranca en Astrid van Hattem met de laatste update over GeriCall. Daarna werd door mr. R. (Robert) Helle een presentatie gegeven over “Eerste contactpersoon, wettelijk vertegenwoordiger en informed consent”.

Na de keynote presentatie was het tijd voor de interactieve parallelsessies in verschillende zalen, variërend van hands-on workshops zoals een “workshop hechten” door Stefan de Vroome en “Casus trauma captitis” door Niels Langhout. Maar ook kennissessies over “Medicatie in de laatste levensfase: Stoppen, continueren of omzetten” door Wingchi Cheng en “Urineretentie en kathetherproblematiek” door Stefan de Vroome. Ook was er ruimte voor discussie en brainstormen onder begeleiding van Astrid van Hattem; “Casus onrust en sedatie”

Tot slot was er een gezellige afsluiting met een quiz en een borrel. Tijdens de borrel werd een aantal artsen in het zonnetje gezet door middel van een “tegeltje”.

We willen iedereen bedanken voor hun deelname en gezelligheid die bijdroeg aan deze energieke en leerzame dag. Jullie enthousiasme en inzet maken evenementen zoals deze tot een groot succes!

Laten we samen blijven leren, groeien en innoveren!