Focus op verbetering, ambitie op vernieuwing

 

Opleiding & Innovatie

De toenemende vergrijzing en de druk op de zorg stellen de samenleving voor een grote uitdaging. Veel zorginstellingen ontdekken dat ze deze problemen in samenwerking met GeriCall het hoofd kunnen bieden.

Innovatie in de kern van de organisatie

Om innovaties in hoog tempo en met hoge kwaliteit door te voeren, investeert GeriCall in tijd én in mensen. Juist dankzij deze focus op innovatie en schaalvergroting behouden we het momentum en blijven we de zorg voor de patiënt centraal stellen. Zorginstellingen laten we actief meebewegen met de vooruitgang die we teweegbrengen. Zo wortelen onze moderne visie en technische innovaties in de kern van de organisatie.

 

LUMC logo

Opleiding Specialist Ouderengeneeskunde

Veel van onze artsen herkennen zich sterk in het vak ouderengeneeskunde en willen zich hierin verder specialiseren. In samenwerking met het LUMC biedt GeriCall de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde voor aio’s.

We werken met meerdere ervaren opleiders die vanzelfsprekend verstand van zaken hebben. Samen met een toegewijde opleidingscoördinator vormen zij een stevig medisch team. Bovendien zijn er verschillende opleidingsassistenten binnen GeriCall werkzaam en is er goede ondersteuning vanuit het Office.

Kortom: het stabiele en hechte team van ervaren opleiders staat garant voor een uitstekende opleidingsplek voor een verbonden groep aio’s.

  •  ervaren opleiders
  •  een hecht, stabiel en toegewijd medisch team
  •  goede ondersteuning vanuit het Office

GeriCall staat voor het vernieuwen van de ouderenzorg. Van aio’s verwachten we dan ook dat zij die visie omarmen door te participeren in de innovatie. Zo dragen we samen bij aan een efficiënte, duurzame en toekomstgerichte ouderenzorg.

 

RINO Amsterdam

Opleiding Gezondheidszorg-psycholoog

GeriCall is door het RINO Amsterdam erkend als opleidingsplek voor de opleiding tot gezondheidszorg-psycholoog. Vanaf 2025 gaan wij basispsychologen opleiden tot GZ-psycholoog.

 

Samen werken aan een betere zorg voor ouderen
Benieuwd wat GeriCall voor jouw organisatie kan betekenen?

GeriCall is door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat officieel erkend als een innovatieve organisatie in de Zorg. GeriCall ontvangt hierdoor van de Rijksdienst voor ondernemend Nederland steun om het GeriForce platform (waardoor regionaal kan worden gewerkt in de zorg) verder te ontwikkelen en daarmee een bijdrage te leveren aan de zo gewenste zorginnovatie