"Het idee, passie, mensen, innovatie & technologie, dat is hoe GeriCall de toekomst van ouderenzorg dagelijks vormgeeft"

 

Ontwikkeling & Innovatie

De toenemende vergrijzing en de druk op de zorg stellen ook ons voor een grote uitdaging. GeriCall investeert in opleiding en ontwikkeling van haar mensen vanuit de visie van redesign. Dat betekent concreet dat wij de zorg anders organiseren vanuit het perspectief van onze mensen: flexibele werkschema’s, zorg voor gezondheid, werkdruk en de manier van leiding geven. Daarmee is het ons ultieme streven mensen te behouden voor de zorg.

Innovatie, Verbinding van mens en technologie

GeriCall investeert in technologische innovaties die nieuwe oplossingen biedt voor bestaande uitdagingen in de gezondheidszorg. Wij zijn gedreven om de kwaliteit van zorg en zorgefficiëntie te verhogen door innovatie in cure, care & technologie.
Onze visie is dat technologie moet bijdragen aan het verminderen van de werkbelasting van onze zorgprofessionals en het leveren van hoogwaardige zorg. Door mens en technologie te verbinden, ervaren we dat het werkplezier van onze zorgmedewerkers toeneemt. Concreet betekent dit dat technologie het werkproces ondersteunt en de (ervaren) werkdruk vermindert. Tijdsbesparing speelt hierbij een cruciale rol in het verlagen van de werkdruk en het hebben van invloed op het rooster.
Bij GeriCall geloven we in vooruitgang door innovatie. Onze oplossingen zijn ontworpen om de gezondheidszorg te transformeren en onze zorgverleners de tools te geven die ze nodig hebben om betere zorg te leveren, efficiënter te werken en meer voldoening te halen uit hun werk.
Ontdek hoe GeriCall het verschil maakt in de ouderenzorg. Samen kunnen we een toekomst creëren waarin technologie de zorg versterkt en waarin iedereen profiteert.

Ontwikkeling van medewerkers

Loyale medewerkers leveren hoge kwaliteit zorg. Gericall investeert in de ontwikkeling van haar zorgmedewerkers door hen de mogelijkheid te bieden zich breder te ontwikkelen dat alleen vakinhoudelijke, gericht op persoonlijke vaardigheden en aandacht voor priveleven. Maar ook erkenning, (financiele) toekomst doelen stellen en ruimte voor ondernemerschap. Dit vertaalt zich in een grotere betrokkenheid van al onze medewerkers.

Opleiding Specialist Ouderengeneeskunde

Veel van onze artsen herkennen zich sterk in het vak ouderengeneeskunde en willen zich hierin verder specialiseren. In samenwerking met het LUMC biedt GeriCall de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde voor aio’s.

We werken met meerdere ervaren opleiders die vanzelfsprekend verstand van zaken hebben. Samen met een toegewijde opleidingscoördinator vormen zij een stevig medisch team. Bovendien zijn er verschillende opleidingsassistenten binnen GeriCall werkzaam en is er goede ondersteuning vanuit het Office.

Kortom: het stabiele en hechte team van ervaren opleiders staat garant voor een uitstekende opleidingsplek voor een verbonden groep aio’s.

  •  ervaren opleiders
  •  een hecht, stabiel en toegewijd medisch team
  • goede ondersteuning vanuit het Office

GeriCall staat voor het vernieuwen van de ouderenzorg. Van aio’s verwachten we dan ook dat zij die visie omarmen door te participeren in de innovatie. Zo dragen we samen bij aan een efficiënte, duurzame en toekomstgerichte ouderenzorg.

Opleiding Gezondheidszorg-psycholoog

GeriCall is door het RINO Amsterdam erkend als opleidingsplek voor de opleiding tot gezondheidszorg-psycholoog. Vanaf 2025 gaan wij basispsychologen opleiden tot GZ-psycholoog.

Erkend door het Ministerie van Economische Zaken als Innovatieve zorgorganisatie

GeriCall is door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat officieel erkend als een innovatieve organisatie in de Zorg. GeriCall ontvangt hierdoor van de Rijksdienst voor ondernemend Nederland steun om het GeriForce platform (waardoor regionaal kan worden gewerkt in de zorg) verder te ontwikkelen en daarmee een bijdrage te leveren aan de zo gewenste zorginnovatie.

 

Samen werken aan een betere zorg voor ouderen
Benieuwd wat GeriCall voor jouw organisatie kan betekenen?