GeriCall voor zorgorganisaties en huisartsen

De uitdagingen van een vergrijzende bevolking zijn enorm en stapelen zich op. De zorgbehoefte blijft maar groeien. Door het beste van technologie, methodiek en menselijke expertise te combineren, helpt GeriCall zorgorganisaties en huisartsen bij de vraagstukken van vandaag en morgen. Natuurlijk zijn we er in de eerste plaats voor de ouderen zelf. Aan hen verlenen we gerichte, efficiënte en gepersonaliseerde zorg, waar ze ook zijn.

Hoe we werken

Een van de uitdagingen is dat steeds méér hoogwaardige ouderenzorg nodig is, met steeds mínder artsenHet is dan ook onze visie dat ouderenzorg vernieuwd moet worden. Enerzijds door de efficiëntie van zorgverlening te verbeteren en anderzijds door het maximale te halen uit het potentieel van de artsen en professionals om ons heen. Er moet een sociaal netwerk rondom ouderen komen dat gericht is op preventieve zorg. Wij creëren dat netwerk. De artsen positioneren we optimaal: op de juiste plek, op het juiste moment en met de juiste informatie. GeriCall werkt nauw samen met zorgorganisaties en huisartsen als partner en adviseur.

Onze waarden

In de hele keten en alle diensten van GeriCall definiëren onze waarden wie we zijn, hoe we werken en hoe we bijdragen aan de verbetering van de ouderenzorg. Deze waarden doorleven we. We leven ze voor en geven ze door:

 

Waarde toevoegen

Door kennis en ervaringen te delen voegen we bij GeriCall continu waarde toe aan de ouderenzorg. We inspireren artsen en medewerkers in de ouderenzorg, leiden ze op en vieren en delen samen successen.

Innovatief

We zijn nieuwsgierig en hebben een ‘return on learning’-mentaliteit om ons te blijven verbeteren en vernieuwen. Bij GeriCall hebben we innovatiekracht om voortdurend nieuwe ideeën te genereren, die we inzetten voor oplossingen in de ouderenzorg. Daardoor doorbreken we de status quo en herdefiniëren wij de organisatie van ouderenzorg.

Effectief

Bij GeriCall zijn we effectief en organiseren we met minder artsen betere zorg voor méér ouderen. We faciliteren artsen om geen tijd en kennis te verspillen maar optimaal invulling te geven aan hun intrinsieke overtuiging; het verlenen van de beste zorg.

Hightech

Bij GeriCall zijn we gespecialiseerd in hightech oplossingen voor de ouderenzorg. We ontzorgen en houden overzicht met innovatieve digitale technologieën en methodieken. Om de beste zorg met de juiste informatie, op het juiste moment en op de juiste plaats te bieden, genereren, analyseren en beheersen we data, waardoor we bovendien zeer snel schakelen.

Samenwerken

Bij GeriCall staan we voor samenwerken en het verbinden van mensen met elkaar. We brengen beweging op gang en realiseren samen vooruitgang in de ouderenzorg. We respecteren en helpen elkaar bij het behalen van onze doelen en committeren ons aan onze artsen, opdrachtgevers en partners. En aan elkaar. We bouwen samenwerkingsverbanden om onze ambitie waar te maken.

Hightouch

Met de waarde ‘hightouch’ benadrukt GeriCall het belang van menselijke aandacht en zorgzaamheid in onze dienstverlening, naast onze inzet voor innovatie en technologie. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en menselijke interactie. Bij GeriCall hebben we plezier in ons werk en we zijn één team, waarin we met elkaar en voor elkaar staan. Open en eerlijk bouwen we een vertrouwensband op met onze artsen en klanten.

01 / 0
Onze diensten
Wat kunnen we voor u doen? De diensten van GeriCall zijn veelzijdig en stuk voor stuk ontworpen met de behoeften van onze opdrachtgevers en partners in gedachten.
Samen werken aan een betere zorg voor ouderen
Benieuwd wat GeriCall voor jouw organisatie kan betekenen?